Over ons

BEDRIJFSOVERZICHT

A & P Oil B.V. richt zich op opslag, veilig mengen, breakbulk en consolidatie van aardolieproducten en Ruwe olie. Strategisch gelegen in het hart van Rotterdam, is A & P Oil B.V. een van de toonaangevende dienstverleners op het gebied van op- en overslag voor aardolieproducten aan de Rotterdamse kusten.

De opslagcapaciteit van de terminal is ongeveer 2,6 miljoen kubieke meter met 73 tanks, 6 aanlegsteigers en 1 Single Point Mooring-boei. De terminal is tevens aangesloten op de steigers van de Rotterdamse haven. A & P Oil B.V. behandelt het volledige spectrum van aardolieproducten zoals Mogas, Reformat, Nafta, Pygas, Gasolie, MTBE, Condensaat, Stookolie, Jet Fuel, Kerosine en Ruwe olie. Op verzoek wordt ook biobrandstof zoals Ethanol behandeld. Aangeboden diensten zijn ontvangst van en levering aan schepen, homogeniseren, additieven, intertanktransfers, pijpleidingtransfers naar aangrenzende terminals en schip-naar-schiptransfers.

A & P Oil B.V. is opgericht in 2001 met als hoofdcompetenties Goederenvervoer, opslag en aanverwante logistieke dienstverlening. In de loop der jaren hebben we een goede relatie opgebouwd met veel klanten die hun dagelijkse bezorgactiviteiten aan ons hebben toevertrouwd. Het omvat de verbeteringen voor een wagenpark van wereldklasse en magazijnfaciliteiten voor de hoge verwachtingen en vraag van onze klanten. Dat bevordert onze groei en een kans om onze dienstverlening op het gebied van dienstverlening te vergroten.

Wij behandelen ondersteunende diensten zoals; verzekering, douanedocumentatie en inklaring, die deel uitmaken van de internationale scheepvaart. Als partner voor oplossingen biedt A & P Oil B.V. opslag, risicobeoordeling, internationale betalingsmethoden, beheer en NVOCC-documentatie (Non-Vessel Operating Common Carrier) of vrachtbrieven voor uw logistieke behoeften.

A & P Oil B.V. zorgt voor de veiligheid van zijn klanten, medewerkers en gemeenschappen. We zijn bekend met het belang van continue training en zijn trots op ons ervaren personeel, onze veiligheidskennis en het vermogen om de industrienormen te overtreffen. We hebben voortdurend een uitstekende beoordeling behouden over de veiligheid van onze opslagdiensten en lage ongevalsfrequenties. Onze solide geschiedenis op het gebied van veiligheidsprestaties is een vaststaand feit en we zullen een leider blijven op dit gebied en de naleving ervan, dankzij ons professionele en toegewijde personeel voor opslagonderhoud.

Onze enige prioriteit is klanttevredenheid

Vraag een offerte aan

MISSIE

Service en kwaliteit staan centraal in de aanpak van A & P Oil B.V. Dit is van oudsher gebaseerd op zelfvoorziening, vaardigheid, hoge kwaliteitseisen en continue innovatie. De hoogste prioriteit van het bedrijf is om met flexibele opslag- en transportoplossingen volledig aan de behoeften van de klant te voldoen.

AMBITIE

De ambitie van A & P Oil B.V. is simpel: blijf aan de top en blijf groeien door de huidige markten en het assortiment producten dat het kan opslaan uit te breiden. A & P Oil B.V. herkent marktkansen snel. Door hierop in te spelen wordt het bedrijf een betrouwbare en innovatieve logistieke partner voor een groeiend aantal opdrachtgevers.

VISIE

Voor een bedrijf als A&P Oil B.V. dat het voortouw neemt, gaan visie en business development hand in hand. A & P Oil B.V. plant verdere investeringen in automatisering, het aantrekken van de juiste mensen, continue innovatie en het zien en grijpen van kansen. Toch staat veiligheid altijd voorop.

DE TOEKOMST

Om de kwaliteit van haar dienstverlening echt te optimaliseren, zet A & P Oil B.V. zich in voor continue verbetering op alle gebieden, hoe klein de extra winst ook mag zijn. Het bedrijf erkent dat de markt voor oliƫn, vetten en derivaten internationaal toeneemt en zoekt actief naar mogelijkheden om wereldwijd uit te breiden door middel van overnames van partners en nieuwe internationale klanten.

Waarom voor ons kiezen

Onze diensten zijn ongeƫvenaard. we streven ernaar om aan al onze klantenverwachtingen te voldoen.

Deskundige ingenieurs

Onze medewerkers zijn goed uitgerust met alle technische expertise om uitzonderlijke diensten te leveren.

Klantenservice

Onze klantenondersteuning is 24/7 beschikbaar om alle nodige hulp te bieden die u nodig heeft.

Op tijd geleverd

We houden ons strikt aan de leveringstermijnen. Ons woord is onze band.

00+

projecten

00+

Klanten

00%

tevredenheid